Een zee van opleidingsmogelijkheden !

Nieuwe ASO-richting. De nieuwe richting ASO – Maritieme Wetenschappen is een feit. Dit is de richting Wiskunde-Wetenschappen aangevuld wordt met de maritieme vakken. Na het behalen van je diploma kun je verder studeren aan de Hogere Zeevaartschool in Antwerpen. De algemene vakken worden gevolgd in het KA Centrum terwijl wij instaan voor de meer specifieke maritieme vakken.

Onze TSO-richting, Motoren. In de opleiding TSO – Motoren kan je rekenen op een brede technische basisopleiding. Na het behalen van je diploma biedt zich een zee van opportuniteiten aan. Zo kun je opteren om verder te studeren of meteen aan de slag te gaan, dit zowel in de maritieme als industriële wereld.

Onze TSO-richting, Dek. In de opleiding TSO – Dek bereid je je voor op een toekomst in de scheepvaart. Na het behalen van je diploma kun je meteen aan de slag in de maritieme wereld of alsnog beslissen om verder te studeren.

Onze BSO-richting die na verloop van tijd overgaat in DBSO. Deze richting spitst zich toe op het behalen van een diploma secundair onderwijs.